Het verhaal van Melger's dranken

Wij zijn een drankengroothandel uit Haarlem met één van de grootste assortimenten van Nederland. Al jaren beleveren wij winkels, horeca en particulier met veel passie. Wij zijn trots op het hoge service niveau dat wij kunnen neerzetten door altijd dat beetje meer te doen voor onze klanten. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

15 toegewijde medewerkers

Sinds 2014 een begrip in de regio

Klanten waarderen ons assortiment en hoge serviceniveau

Wij zijn onafhankelijk, en werken graag samen met vooruistrevende brouwerijen

We zijn Gulpener agent en werken we nauw samen met Duvel Moortgat en Uiltje Brewing Company. Verder hebben wij een mooi exclusief import assortiment, we werken direct en indirect met brouwerijen in het buitenland samen om de mooiste bieren naar Nederland te krijgen.

Wij leveren met eigen bezorgservice!

In 2014 zijn wij begonnen met de groothandel in de Waarderpolder. Het pand op de barrevoetestraat waren we uitgegroeid. Vanuit de Waarderpolder groeide we explosief en is onze afzetmarkt meegegroeid we zijn meer gaan leveren in Amsterdam en later kwamen hier Den Haag en Utrecht bij.

Liever bieren per fles of blik ?

Bestel bij onze vrienden van Foeders Online

Liever bieren per fles of blik ?

Webshop Fulfillment

Vanuit ons magazijn doen we ook webshop fulfillment voor meerdere webshops. Wilt u de afhandeling van uw orders ook uit handen geven neem contact met ons op via de mail